Tentang Kami

Teknologi Médis Figton

IMG_7535

Shanghai Figton Médis Téhnologi Co., Ltd. ieu lokasina di Zhangjiang Baraya Tech Park, Pudong, Shanghai. Ieu kakuatan teknis kuat kalibet dina produksi, jualan na instalasi ti séri LED lampu bedah shadowless, reflective lampu shadowless bedah integral, gantung médis pendants Sistim kamar operasi siling, ICU intensif Unit perawatan pendants siling, rékayasa gas médis jeung produk Sistim vakum nyeuseup . Produk anu dijual ogé dina 32 propinsi, kotamadya jeung wewengkon otonom kayaning Beijing, Shanghai, Jiangsu jeung Zhejiang. produk urang nu diékspor ka nagara deungeun jeung nu dipercaya ku pamaké.

 

Pausahaan salawasna tataman ka Tenet sahiji kajembaran, rigor, profesionalisme sarta efisiensi tinggi. Eta salawasna tataman kana prinsip manajemen jalma-berorientasi jeung kajujuran. Ngaliwatan manajemén ilmiah sarta inovasi téhnologis kontinyu, ngahasilkeun produk-kelas munggaran tur nyieun nilai sosial gede nyaeta quest unremitting urang. Dina mangsa nu bakal datang, Figton bakal wani janten kahiji, ngudag kaunggulan, basa dina pasar domestik, balik kaluar nagara, sarta narékahan pikeun muka nepi pasar anyar pikeun alat-alat médis, sarta narékahan pikeun jadi produsén profésional tina lampu shadowless, siling pendants di dunya.



WhatsApp Online Chat!