Taros Kami

Shanghai FIGTON Médis Téhnologi Co., Ltd.

alamat

No 107 Qingda Jalan, Zhangjiang High-tech Park, Pudong Anyar Area, Shanghai, Cina.

Sanggeus-jualan Service Center: Toshkent Viloyati, Bo'stonliq tumani, DAVLAT XIZMATLARI MARKAZI, Uzbékistan

Surélék

telepon

021-58567656

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm
Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat!